Vidunderlig

Jump to content.


Attitydfabriken

Nu kör vi igång Attitydfabriken. I Attitydfabriken genomför vi uppdrag för våra kunder i samarbete med andra skickliga PR- och kommunikationskonsulter. Attitydfabriken är registrerad som en bifirma till Vidunderlig. Är du intresserad av samarbete så hör gärna av dig.

4 comments

 1. Emelie posted on 22 april, 2012:

  Hej Andrea! Ville bara tacka för en trevlig pratstund med dig i Skövde. Hoppas att vi får möjlighet att ses snart igen. Må gott! /Emelie Wååg

 2. Joachim posted on 23 april, 2012:

  Vad är tänket kring att ha en bifirma för attitydfabriken?

 3. vidunderligab posted on 23 april, 2012:

  Emelie, detsamma. Jag ser med intresse fram emot fler rapporter om ert företag och digital business kring bloggar och e-shopar och andra spännande kanaler. Gillar också ditt inlägg om bloggar och business http://www.inredningswaagen.se/2012/04/17/bloggar-och-business/ /andrea

 4. vidunderligab posted on 23 april, 2012:

  Joachim, jag ser Attitydfabriken som en gemensam plattform för kommunikations- och PR-konsulter som vill jobba ihop i nätverk. Våra uppdragsgivare får en trygg avtalspartner och leverantör genom att Attitydfabriken till att börja med ligger som en bifirma till Vidunderlig som etablerades redan 2005 och är alltså inte något nystartat företag. När jag gör jobb som egen konsult jobbar jag alltså i första hand genom Vidunderlig. Förresten, har du tankar kring detta tar jag gärna del av dessa?

  /andrea

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Bubblecast plugin is not configured properly. Please, contact administrator.
Add video comment

Read more

«
»