Glad sommar önskar marknad- och kommunikationschef med vilande AB

Strax dags för sommarledigt. Och tid att göra en liten halvhalt:

Har jobbat som konsult sedan 90-talet fram till 2018. Är nu marknad- och kommunikationschef på Göteborg & Co, ett bolag ägt av Göteborgs stad. Och mitt bolag Vidunderlig AB är inte aktivt som tidigare.

Många uppdrag har gett långa relationer med fantastiska kunder och kollegor. Verksamheten har handlat om att leda människor och framgångsrika projekt, föreläsa, ge råd, processleda och utbilda i kommunikation. Mina uppdragsgivare vill jag ge både omedelbar och långsiktig nytta. Det har handlat om att utveckla företagskulturen, att utveckla hela verksamheten och att utbilda ledare i ett kommunikativt ledarskap. Jag vill skapa de bästa förutsättningar för människor att mötas, som till exempel genom Mingelskolan, ett rollspel med över 10 000 deltagare eller i föreläsningen Small Talks. Och så skrev jag boken Framtoning, en handbok i kommunikation för ledare.

Fram till 2019 var jag ledamot i styrelsen för Mittuniversitetets holdingbolag där vi jobbat för att få forskningsresultat att bli kommersiella. Och därigenom skapa än mer samhällsnytta. Har suttit i ett 20-tal olika styrelser i näringsliv, sport och politik.

Hoppas vi får anledning att ha kontakt. Mig finner du enkelt på LinkedIn.

Glad sommar!

Andrea