Frukostseminarium 23 augusti. Lägg fisken på disken – så ökar företagskulturen kundernas intresse…

Pressmeddelande 20 juni 2017

I samarbete med Marknadscheferna och Ekocentrum bjuder Vidunderlig kommunikationsbyrå in till frukostseminarium onsdag den 23 augusti: ”Lägg fisken på disken – så ökar företagskulturen kundernas intresse och medarbetarnas engagemang.”

Seminariet vänder sig till företag och organisationer som är intresserade av ökad kund- och medarbetarnöjdhet genom ledarskap, kommunikation och företagskultur.

– Strategin att vara värderingsstyrd delas av många arbetsplatser, men hur gör man i praktiken? Seminariet ger nycklar till ert eget arbete att utveckla företagskulturen och visar hur andra jobbat för ett hållbart engagemang, berättar Andrea Jovell, VD Vidunderlig kommunikationsbyrå. Alla behöver göra en kulturresa, företagen och arbetsplatserna kan så mycket mer: bättre samarbete, nöjdare kunder, högre trivsel, innovation och attrahera talanger.

Antal platser är begränsat så anmäl dig redan idag, dock senast onsdag den 16 augusti till andrea@vidunderlig.se

Tid & plats: 23 augusti, kl 8:00-10.00, Ekocentrum, Aschebergsgatan 44, Göteborg.

Anmälan: andrea@vidunderlig.se

Andrea Jovell är konsult i företagskultur, kommunikation och verksamhetsutveckling och anlitas av företag och organisationer. Andrea mobil: 0703970063.

”Tack för din föreläsning! Du sprider ordet, du har en mission. Det är så få människor idag som ägnar sin tid åt att sprida de positiva, etiska och hållbara tankar som gör världen till ett bättre ställe. Det är grymt inspirerande. Du är genuin!” Dzenana Poljo, Tarasso, rekryterar chefer och ledare