Gullers Grupp rekryterar Andrea Jovell

PRESSMEDDELANDE från Gullers Grupp 13 jan 2015:

Gullers Grupp fortsätter satsningen på Göteborg och Västsverige. Sedan årsskiftet är Andrea Jovell ny partner på bolagets Göteborgskontor. Under våren förbereds ytterligare rekryteringar.

Andrea Jovell har lång erfarenhet av att driva kommunikationsbyrå. Mellan 1990 och 2008 drev hon byrån Begriplig PR med drygt 10 konsulter i Östersund och Åre. Bland tidigare uppdragsgivare finns bland annat Almi, Företagarna, LRF och Västra Götalandsregionen. Hon har även varit biträdande regionchef på Svenskt Näringsliv i Västsverige.

– Vi är jätteglada över att Andrea väljer att arbeta med oss. Hon är både en skicklig konsult och uppskattad föredragshållare med ett brett nätverk bland ledande samhällsaktörer inom näringsliv, offentlig sektor och organisationssverige, säger Stefan Kraft, VD för Gullers Grupp Göteborg.

Andrea Jovell berättar:

– Jag har följt Gullers Grupp sedan starten 1989 och ser företaget som en nytänkande och vass kommunikationsbyrå. Kommunikation för samhällsaktörer kräver speciell kunskap och erfarenhet och det har vi.

Gullers Grupp startade verksamheten i Göteborg i september 2014 tillsammans med David Björneloo och Stefan Kraft.

– Att vara den ledande byrån för samhällsaktörer kräver viss storlek, även lokalt. Under våren kommer vi därför att rekrytera ytterligare konsulter till Göteborgskontoret, avslutar Stefan Kraft.

För mer information, kontakta:

Stefan Kraft, vd, Gullers Grupp Göteborg, e-post: stefan.kraft@gullers.se, telefon: 073 365 66 35

Andrea Jovell, e-post: andrea.jovell@gullers.se, telefon: 070 397 00 63

9 475 kommentarer