Så döptes Vidunderlig

liknelseboken_-_en_karleksroman-enquist_per_olov-21855433-2586296935-frntl

En vän och styrelseledamot gav mig en bok. Han var så betagen av denna att han köpt 15 exemplar att ge till sina vänner. Carl-Johan Vallgren är författare till Den Vidunderliga kärlekens historia och inspirerad av denna bok fick mitt företag namnet Vidunderlig. Vidunderlig har en rad synonymer som otroligfantastiskenormenaståendeoerhördmakalösförbluffandeunderbarförunderlig, men också orimligonaturligohyggliggroteskmonstruös. (Tidigare grundade jag och var under nästan 20 år VD för PR-byrån Begriplig PR i Åre och Östersund. Som mest var vi 10 anställda konsulter. Men det är en helt annan historia.)

Den bästa bok jag läst på senare tid är Per-Olov Enquists Liknelseboken. (Här recenserad i Fokus.) Förra veckan köpte jag flera exemplar för att ge till vänner. Kanske inspireras en entreprenör till att döpa sitt företag efter denna bok?

Ha det fint /andrea

3 439 kommentarer