Sverigestudien: Årets resultat presenteras av riksdagsledamot Annie Johansson (C)

Sverigestudien är ett generöst initiativ, alla kan ta del av årets resultat. Det gillar vi och därför är vi medarrangör av Sverigestudien. Att jobba med chefers och ledares värderingar har vi gjort i flera år: ledarens personliga värderingar är en av tårtbitarna i våra kurser om Framtoning®. Jag tycker det är extra kul att riksdagsledamot Annie Johansson (C) är huvudtalare under presentationen av årets resultat av Sverigestudien 2011 i Göteborg.

Sverigestudien genomför för tredje året i rad en nationell kartläggning av värderingar sett från tre olika perspektiv: person, samhälle och arbetsplats. Sverigestudien gör svenskarnas värderingar synliga i syfte att bidra till att skapa högpresterande arbetsplatser och ett välfungerande samhälle.

Resultatet av studien kan fritt användas av alla som vill lära mer om rådande värderingar, privat, på våra arbetsplatser och i samhället.

Studien är ett initiativ från arrangörerna Preera, Volvo IT, Fortos och Vidunderlig. Samtliga är fristående företag som verkar för en ökad demokrati genom att tillföra kunskap om svenskarnas värderingar. Jämförande studier sker i länder över hela världen.

Plats: Elite Park Aveny, Göteborg. Tid: 13 maj kl 07.30-9.00. Pressinbjudan hittar du här.

/Andrea

 

9 528 kommentarer