Extrainsatt frukost den 27 september! Fisken på disken

Höstens första tillfälle blev snabbt fullsatt. Nu är du välkommen till ett extrainsatt seminarium!

Vidunderlig kommunikationsbyrå bjuder i samarbete med Marknadscheferna och Ekocentrum in till frukostseminarium onsdag den 27 september 2017.

Seminariet vänder sig till företag och organisationer som är intresserade av ökad kund- och medarbetarnöjdhet genom ledarskap, kommunikation och företagskultur.

– Strategin att vara värderingsstyrd delas av många arbetsplatser, men hur gör man i praktiken? Seminariet ger nycklar till ert eget arbete att utveckla företagskulturen och visar hur andra jobbat för ett hållbart engagemang, berättar Andrea Jovell, VD Vidunderlig kommunikationsbyrå. Alla behöver göra en kulturresa, företagen och arbetsplatserna kan så mycket mer: bättre samarbete, nöjdare kunder, högre trivsel, innovation och attrahera talanger.

Antal platser är begränsat så anmäl dig redan idag, dock senast onsdag den 20 september till helen.sylvan@ekocentrum.se eller andrea@vidunderlig.se.

Tid & plats: 27 sept, kl 8.00-10.00, Ekocentrum, Aschebergsgatan 44, Göteborg.

Andrea Jovell är konsult i företagskultur, kommunikation och verksamhetsutveckling och anlitas av företag och organisationer. Andrea mobil: 0703970063.

”Tack för din föreläsning! Du sprider ordet, du har en mission. Det är så få människor idag som ägnar sin tid åt att sprida de positiva, etiska och hållbara tankar som gör världen till ett bättre ställe. Det är grymt inspirerande. Du är genuin!” Dzenana Poljo, Tarasso, rekryterar chefer och ledare.

8 201 kommentarer