Presentationsteknik med Pitchskolan

March 26, 2023

Välkommen att träna upp din presentationsteknik med Pitchskolan. Du har kommit helt rätt. På ett lustfyllt sätt kommer du att lära dig allt du behöver veta för att glimra med din presentation. Med min hjälp kommer du att lära dig hur du kan göra dig intressant och hur du undviker att trassla in dig i oväsentligheter.

Men det är inte allt! Vi kommer också att utforska de bästa sätten att förbereda sig för en presentation, hur man strukturerar sig på det mest effektiva sättet, och vilken nivå som är mest lämplig för dina budskap. Dessutom kommer du att lära dig om skillnaden mellan det talade och skrivna språket, de bästa källorna inklusive TedX och Amy Cuddy som är professor vid Harvard Business School och psykolog.

Vi kommer också att titta på situationer när du kan behöva vässa dig lite extra, till exempel när du håller en viktig presentation, säljer produkter eller tjänster eller söker finansiering.

Så inget att vänta på, häng med och utveckla din presentationsteknik och ta ditt projekt, ledarskap och företagande till nya höjder!

Välkommen att hör av dig så stämmer vi av dina tankar kring detta..

Boka gärna både praktisk träning och föreläsningen Presentationsteknik med Pitchskolan här.