Pitchskolan

March 26, 2023

Välkommen till en spännande resa där du kommer att lära dig allt du behöver veta om att pitcha. Har du någonsin undrat vad du kan vinna på att pitcha? Eller varför det är så viktigt? Då har du kommit rätt. Med min hjälp kommer du att lära dig hur du kan göra din pitch intressant och hur du undviker att sabotera den.

Men det är inte allt! Vi kommer också att utforska de bästa sätten att förbereda sig för en pitch, hur man strukturerar sin pitch på det mest effektiva sättet, och vilken nivå som är mest lämplig för din pitch. Dessutom kommer du att lära dig om skillnaden mellan det talade och skrivna språket, de bästa källorna inklusive TedX och Amy Cuddy som är professor vid Harvard Business School och psykolog.

Vi kommer också att titta på situationer när du kan behöva pitcha, till exempel när du håller en viktig presentation, säljer produkter eller tjänster eller söker finansiering.

Så inget att vänta på, häng med mig och låt oss lära konsten att pitcha och ta ditt projekt, ledarskap och företagande till nya höjder!

Hör gärna av dig med ditt intresse.

Boka föreläsningen Pitchskolan här.