Om Andrea Hartmann Jovell

Föreläsare, konsult & moderator

Din rådgivare och samarbetspartner

Hej, Andrea Hartmann Jovell heter jag. Har varit VD, chef och ledare samt ägt och drivit flera företag. Jag är ledamot i Västsveriges strukturfondspartnerskap (ERUF och ESF+) och var tidigare styrelseledamot för Mittuniversitetets holdingbolag, Almi och Företagarna.
Min erfarenhet innefattar uppdrag för Svenskt Näringsliv, myndigheter, kommuner och regioner. Tidigare var jag anställd som marknad- och kommunikationschef för det kommunala bolaget Göteborg & Co. Nu tränar jag personer i framträdande och ledarskap samt utbildar i affärsutveckling. Tar också uppdrag som styrelseledamot. Skrev boken Framtoning, en handbok i kommunikation och har utvecklat flera olika utbildnings- och utvecklingsprogram för ledare och medarbetare. Utbildar bland annat för IHM i ledarskap för IHM, är koordinator för Sveriges Kommunikatörer Västra och modererar större och mindre event.

Så proffsigt!

Sagt i utvärderingar:
"Tusen tack för idag, Andrea! Supersnyggt genomfört och uppskattat av alla. Rätt attityd, rätt nivå och bra tempo 🙌🌟"
"Känner mig så trygg med dig ombord."
"Andrea var en mycket bra kursledare. Kommer att rekommendera henne till andra."

Marknad- och kommunikationschef

Fram till år 2022 var jag marknad- och kommunikationschef på Göteborg & Co. Dessförinnan VD för Begriplig PR i Åre Östersund.

Uppdrag för såväl departement, riksdagsledamöter som företagsledare, kommuner, regioner och medarbetargrupper. Ser mig som en hybrid mellan privat, offentlig, politik och media.

Våra beteenden och det språk vi använder kan förbättra relationer till omvärlden och på arbetsplatsen och ge önskat resultat.Är du min nästa uppdragsgivare?

Välkommen att höra av dig så kan du berätta mer om vad ni står inför och vi kan prata om hur just du kan ha glädje av att jobba med mig som konsult, moderator och föreläsare.